Trind Caring Colours holiday 2012

Geplaatst op door Suzanne

Trind komt deze feestdagen met 3 lakken, waarvan ik er 2 ontvangen heb om aan jullie te laten zien.

CC185 Icy Silver is een metallic zilveren kleur. Je moet hem goed laten drogen tussen de laagjes in, anders krijg je een lelijk effect zoals bij mij. Ik draag hier 2 laagjes.

CC186 Sparkly Pinl is een pewter kleurige lak, met shimmer. Hij is dus niet roze, zoals de naam doet vermoeden. Deze lakt prima, geen problemen mee. Dit zijn 2 laagjes.

Het zijn leuke kleuren, maar niet geheel vernieuwend of uniek. Ik had graag wat andere kleuren gezien, misschien wat glitters erbij!

Bovenstaand zie je het setje met de kleuren CC185 ‘Icy Silver’ , CC186 ‘Sparkly Pink’, en CC187 ‘Classy Gold’. Deze set is vanaf deze maand verkrijgbaar en de verkoopprijs voor deze set bestaande uit 3 flesjes van elk 9 ml bedraagt € 22,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening

14 Reacties op Trind Caring Colours holiday 2012

OMG i want that! Ik ben echt helemaal weg van metallic lakjes, en dit is dan ook echt liefde op het eerste gezicht. Vooral ICY Silver vind ik erg mooi, echt een perfect zilver kleurig lakje voor de feestdagen.

Leuke kleurtjes!het valt mij bij jou altijd een beetje op dat 1 van je nagels erg breed is aan het uiteinde, ik denk dat het bij deze nagel mooier is als je aan beide zijden van je nagel een dun streepje overlaat die je niet lakt. Geen idee of je op dit soort advies zit te wachten maar ik weet zeker dat dit veel mooier zal staan, zeker voor nagelswatches. Xx