Triple inner conch update..

Geplaatst op door Suzanne

Nou. Zoals je kan zien is het geen triple inner conch meer, maar een enkele.

Toen ik op controle ging bij de piercingshop vertelde ik tegen een andere piercer dat de onderste niet naar wens gezet was. Ze is toen gaan kijken en schrok eigenlijk hoe slecht ze gezet waren. Ze zagen er aan de achterkant blijkbaar nog erger uit en ze snapte niet goed waarom haar collega de piercings niet direct verwijderd heeft na het zetten.

Ik mocht het natuurlijk zelf beslissen maar na het maken van foto’s (!) en overleg met de bedrijfsleider was het advies er om twee piercings eruit te halen. Ik zou namelijk geen andere sieraden in de piercings kunnen doen dan 2,5mm bolletjes, voor iets anders was geen ruimte. Ik wil ter zijner tijd in de middelste een mooi groter sieraad zoals je vaak op Instagram ziet.

Ik heb toen besloten om de middelste piercing te laten zitten omdat deze in het midden van het oor zit. Hartstikke balen natuurlijk.. Over zo’n 4 weken zetten we de andere twee piercings opnieuw en dit keer hopelijk wel goed want het zetten is geen pretje natuurlijk..

Project ears, to be continued..

8 Reacties op Triple inner conch update..

jeetje zeg, als een andere piercer er al van schrikt :O ik hoop dat ze over een maand wel goed gezet gaan worden!

Wat naar dat niet goed is gezet! Wel fijn dat ze meteen actie hebben ondernomen nadat je terug bent gekomen.

Wieteke zegt: 18 juni 2016 om 00:04

Auuww..ik heb sinds een maandje ook de conch snap wat je bedoelt is geen pretje om het te laten zetten maar zo weer klaar en super blij mee!