Vergelijking: MAC Ripe Peach, Essence Dates On Skates & Catrice Colour Bomb

Geplaatst op door Suzanne

Ik heb nu 3 perzik ombre blushes in mijn bezit, en ik besloot ze eens te vergelijken om te kijken of ze toevallig misschien hetzelfde zijn.

Dus, 3 ombre blushes met perzik/oranje kleuren.

MAC Ripe Peach €27,50
Catrice Colour Bomb €2,79
Essence Dates On Skates €2,79

Qua (winkel!)prijs is MAC het duurste, maar deze bevat wel het meeste product (9 gram). Nu is dat verschil minimaal vergeleken bij de andere blushes welke 8 gram bevatten.

Van links naar rechts zie je Ripe Peach, Dates On Skates en Colour Bomb. Qua kleur is Colour Bomb mijn minst favoriete, door de frosty finish. Deze is ook aanzienelijk rozer als de andere kleuren, welke meer naar oranje/koraal neigen. Dates On Skates is iets feller als Ripe Peach, maar als je deze met voorzichtigheid aanbrengt heb je vrijwel dezelfde kleur op je wangen. Eigenlijk had ik Marine Life er ook bij moeten pakken omdat die kleur ook in dezelfde familie zit, maar dat is geen ombre blush ;)

Wat ze allemaal wel met elkaar in gemeen hebben: ze zijn limited edition. De Ripe Peach komt uit de Color Forecast collectie van vorig jaar, de Essence Dates On Skates uit de Miami Roller Girl collectie (nu te koop in BE & DE) en de Catrice Colour Bomb blush komt uit de Revoltaire collectie van een aantal maanden terug. Ik heb gelukkig een back-up kunnen bemachtigen van Dates on Skates, het is een prachtige kleur voor de (voorbije..) zomer.

Als ik moest kiezen zou ik voor Dates on Skates gaan, de prijs-kwaliteit verhouding is gewoon fantastisch en ik vind eigenlijk dat deze in het vaste assortiment van Essence moet komen ;)

10 Reacties op Vergelijking: MAC Ripe Peach, Essence Dates On Skates & Catrice Colour Bomb

Die blush van MAC is uiteraard ook prachtig *Macdict (mac + addict, hihi)*
Maar die van Essence vind ik ook mega cool! :D Jammer dat die collectie niet in NL kwam!