Wat favorieten van Esprit!

Geplaatst op door Suzanne

Ook al ligt er buiten volop sneeuw, de lente komt eraan en je kunt je nooit genoeg voorbereiden qua kleding. De lente is mijn favoriete seizoen, ik ben geboren in de lente. Ik kan niet goed tegen hitte, dus in de lente draag ik vaak al geen jas meer en loop je heerlijk in het zonnetje buiten rond terwijl de vogeltjes fluiten en je bijen je om je oren vliegen. Heerlijk! Ik heb in het verleden al eens eerder over Esprit geschreven. Dit merk heeft een wat tuttig imago, iets wat niet geheel terecht is. Tuurlijk – ze hebben basics in het assortiment die je gewoon het hele jaar door kunt dragen en niet trendgevoelig zijn maar ze hebben bijvoorbeeld ook hele leuke dames t-shirts.

Ik heb wat favorieten op een rijtje gezet voor je.

1: Een viscose jersey wrap top in donkerblauw met taupe en gele accenten (klik), heel leuk om te dragen op een gele broek zoals het model maar kan ook prima op een zwarte broek of op een spijkerbroek. Leuk om je schoenen in een kleur te dragen welke ook in het topje terug komt.
2: Een simpel gradient a-lijn tshirt met een zakje op de borst (klik) T-shirts zijn altijd goed en makkelijk. Deze kun je dragen op een rode broek zoals het model maar je kan hem ook op een bleached jeans dragen met leuke neon accenten erbij zoals een riem.
3: Een neon geel mixed materials shirt. (klik) Aankomende seizoenen blijft neon gewoon een trend, hartstikke leuk! Ikzelf draag niet graag neon kledingstukken maar accessoires des te meer. Deze top kun je op een zwarte broek dragen, maar dat is in de lente/zomer niet zo leuk. In de zinderende zomerhitte leuk combineren met een jeans short en slippertjes. Ik krijg spontaan zin in de zomer ;)
4: Een kanten overgooier (klik). Deze vind ik echt mooi, een kanten overgooier die je met veel dingen kunt combineren. Een witte broek en een wit hemdje, of een zwarte broek met een zwart hemdje.. Heel stijlvol.

Ik vind de sneeuw niet storend, maar ik kijk zeker ook uit naar de lente! Luchtigere kleding, geen jas meer aan.. Kom maar op! Wat vind jij van deze t-shirts van Esprit?

advertorial

 

7 Reacties op Wat favorieten van Esprit!

Helemaal niet verrassend (gezien ik veelal donker draag), ik vind de jersey wrap top leuk. Ook de print vind ik wel leuk. ^^ (dat draag ik eigenlijk niet zo vaak)