We love Candy.

Geplaatst op door Suzanne

IMG_2186

26 april was ik jarig en er stond voor 27 april een BBQ party gepland. Helaas was het te koud om buiten te zittn en werd het een indoor party! Ik kreeg voor mijn verjaardag een Furla Candy Bag en Lisha heeft er ook een. Toevallig had ze hem bij op het feestje en waren er 2 prachtige Furla’s aanwezig. Ook aanwezig: Marc Jacobs, Longchamp, Mulberry, Michael Kors en Olcay Gulsen.

Lisha gaat nergens heen zonder camera en zo zijn er wat prachtige kiekjes gemaakt! Sommige zijn wat warm van kleur, dit omdat wij een terracotta-kleurig paviljoen in de tuin hebben.

IMG_2181

IMG_2180

IMG_2185

IMG_2193

IMG_2187

IMG_2184

De blauwe met lederen accenten en python onderkant is van mij, de lichtroze is van Lisha. Ik wil die nu ook >_< De dame die graag op de foto wilde is Stephanie!

31 Reacties op We love Candy.

Ik vind die tassen erg leuk! Gisteren zag ik er eentje in het oranje. Ik weet alleen niet of die echt was…

Die tassen zijn super gaaf! Wel duuhuuur … ik zag een paar mooie staan op het vliegveld (tax free) en schrok nog van de megaprijs die eraan hing. Maar oei wat zijn ze gaaf!

Chiara zegt: 19 mei 2013 om 18:18

Furla is mijn favoriete tassenmerk, ik heb er inmiddels zo’n 9 (na 8 jaar sparen), maar ik heb alleen maar leren tassen. Ik vind deze plastic modellen ook niet echt bij het merk passen. Ze zijn wel leuk, maar voor dat geld koop ik liever een leren Furla.
Wel leuk dat Furla hierdoor wat bekender en beter verkrijgbaar is geworden. Al zijn de tassen nu vele malen duurder dan toen ik mijn eerste kocht.