Webshop: Esprit.nl

Geplaatst op door Suzanne

Nu ik een kleinere kledingmaat heb, kan ik ook bij andere winkels shoppen dan ik voorheen deed. Ik moet zeggen dat het aanbod wel overweldigend is dus ik ben her en der aan het kijken wat winkels zoal verkopen. Ik kwam uit bij Esprit en zag dat zij ook wel wat leuke dingen op hun webshop hebben!

Ik ben op zoek naar een winterjas en wat jurkjes voor dit najaar. Dit is best een moeilijke opgave, ik heb al jassen besteld gehad maar die moeten terugsturen omdat ze niet mooi zaten. Dat ik mijn exacte maat niet weet is ook niet handig natuurlijk. In mijn zoektocht kwam ik verschillende leuke jassen en jurkjes tegen bij Esprit. Ik ben meer van de jurkjes omdat je die langer door kan dragen. Een broek die een maat te groot is ziet er niet zo charmant uit. Het zwarte jurkje met uitlopende rok is mijn favoriet, ik hou van zulke simpele jurkjes. Een dikke sjaal of omslagdoek erover als je het koud hebt, gaat prima! Het overhemdjurk lijkt me erg leuk met een dikke zwarte panty en de Dr. Martens 1B60 laarzen met een leren jack. Ik ga nog even verder outfits bedenken..

Ben jij bekend met de Esprit webshop?

Comments are closed.