Webshop tip: Punky Fish.

Geplaatst op door Suzanne

Ik ontdekte een hele toffe webshop: Punky Fish. Helaas geen plus-size kleding, maar toch wilde ik hem delen met jullie. Ze verkopen onwijs toffe dingen, met studs en paillettes en hele toffe, gebreide leggings. Ze verkopen ook hippe schoenen, en het beste van alles is dat ze kleine prijsjes hebben! Geen hoge prijzen omdat het hip is, maar betaalbaar. Ik ben zelf verliefd op de leggings maar helaas – gaat niet passen ;)

Je kunt betalen met PayPal en de verzendkosten naar Nederland bedragen £7.95.

6 Reacties op Webshop tip: Punky Fish.

Het is mooie kleding wat ze ook in NL verkopen in sommige winkels, ik heb een mooi jurkje met schedels gevonden van dit merk op Texel in een winkel….Ergens bij de Koog. Dus ik denk dat er meerdere NL winkels zijn die het verkopen.