Winnen: 5x Olaz Total Effects set!

Geplaatst op door Suzanne

Ik ontving vorige week bovenstaande Olaz set, en nu mag ik vijf van deze sets weg geven! Altijd leuk – toch? :wink:

De sets bestaan uit de volgende producten:
– Olaz Total Effects dagcrème SPF15
Total Effects Dagcrème (met SPF 15) is jouw 7-in-1 oplossing tegen huidveroudering, voor een jonger uitziende huid. Het biedt 7 krachtige anti-verouderings voordelen in een product en een UVA/UVB (SPF 15) factor om je te helpen schade door de zon te voorkomen.

– Olaz Total Effects dagcrème + serum SPF20
Total Effects’ meest geconcentreerde formule combineert onze bewezen crème met de kracht van een serum. Bestrijdt de 7 tekenen van veroudering zonder toevoeging van een ander product aan uw schoonheidsroutine.

– Horloge met brede band en zilveren hardware in diverse kleuren.

Wat moet je doen om zo’n set te winnen?
– Laat een comment achter met een geldig e-mailadres. (verplicht)
– Volg Delta Cephei op Bloglovin’ en like deze post.
– Tweet: Win een #Olaz Total Effects pakket bij @DeltaCephei http://deltacephei.nl/?p=20369 #winnen

Zet ook in je comment welke van de extra stappen je hebt gedaan. Deze winactie is enkel open voor Dutchies. :) Ik kies 1 november de winnaars.

27 Reacties op Winnen: 5x Olaz Total Effects set!

Ik heb al veel goeds gehoord over deze producten en mijn Embryolisse créme is bijna op. Ik waag dus graag een kansje bij je! Ik volg je op Bloglovin en ik zal zo even dit artikel liken. Mijn tweet gaat nu de deur uit! Succes iedereen :)

Heerlijk, heb net mijn dagcreme opgemaakt. Ik volg je op Bloglovin en heb je bericht geliked.

Ik doe mee, ben erg benieuwd naar deze producten… Volgen deed ik al..
Bericht ook geliked.. ga nu gelijk de tweet er uitgooien!

chucky1012 zegt: 20 oktober 2013 om 13:48

Leuke actie!Mooi pakket! Ik volg op bloglovin, like daar dit bericht, volg je op twitter en tweet de bovengenoemde zin! Bl: chucky 1012 Twitter: @chucky1012 Em: dots_223@hotmail.com Fijne dag……. Xoxo

Deze producten staan nog steeds op mijn ‘nog te proberen lijstje’. Ik ben er zelf erg nieuwsgierig naar en ik merk dat het tijd word om mijn huid nog wat beter te gaan verzorgen. Ik ben inmiddels toch de 25 gepasseerd en ik begin wat lichte pigmentvlekjes te krijgen. Deze producten lijken mij, erg prettig en ik zou ze graag uitproberen! Erg leuk dat je wat setjes mag weggeven! Tevens is het horloge ook erg leuk, ik ben de laatste tijd gek op bordeaux <3

Ik volg je al een hele lange tijd op bloglovin en ik heb het artikel geliked:
Hier is mijn tweet: https://twitter.com/Kellss88/status/391906993817931777

Ik wil wel graag meedoen met deze winactie. Ik ben wel benieuwd naar de producten van Olaz. Ik hoor er best heel veel goede dingen over. Ook van jongeren terwijl Olaz in mijn ogen altijd een verzorgingsmerk was voor oudere dames.

Ik volg je via Bloglovin’ en heb dit artikel geliked en heb een tweet verstuurd onder de naam @Wickedskakid.

Super leuke actie! Lijkt me heerlijk om te winnen! Ik volg je op Bloglovin en heb getweet :)

Eline Kreuse zegt: 23 oktober 2013 om 13:55

ik heb getwitterd @elineK1 en geliked op bloglovin’
leuke actie..ik hoop dat ik geluk heb want ik kan wel wat smeersels gebruiken

Jorine Dams zegt: 23 oktober 2013 om 16:06

wauw, ik ben verzot op Olaz en zou graag deze lijn willen uitproberen, ik volg je op bloglovin’ en heb de actie geliked, ook het ik getweet

Toffe actie! Ik volg je al tijden op Bloglovin, en heb deze post ook geliked. Nu maar duimen, zou deze producten graag proberen, ben al een tijdje op zoek naar de perfecte dagcreme, en wie weet heb ik die nu gevonden :)

Ik heb geen Twitter, maar heb de rest gedaan. :) Heb het serum eerder gehad en vond die héél prettig, dus doe zeker mee!

Beautyding zegt: 26 oktober 2013 om 20:40

Oeh, al veel goeds gehoord over Olaz, dus ik zou de producten graag willen testen! Ik volg en like je op bloglovin en wil je verder veel succes wensen!

Leuke winactie! Mij lijkt het serum echt superfijn! Ik heb momenteel een beetje n probleemhuidje dus ik kan wel wat extra verzorging gebruiken, helemaal nu de barre winter eraan komt haha.
Ik heb alle stappen gevolgd: joycediebels op Bloglovin en @MissCraftsy op twitter :)

Veerle Kop zegt: 30 oktober 2013 om 14:03

Leuke actie! Ik volg je op Bloglovin en Twitter, heb op Bloglovin het artikel dan ook geliked en de tweet getweet :)