Wishlist voorjaar 2016

Geplaatst op door Suzanne

Het voorjaar komt eraan en dus is het weer tijd om mijn bescheiden wishlist te posten voor dit voorjaar..

MAC Cosmetics Mehr lipsticks
Een prachtige donker roze lipstick. Niet te saai maar toch mooi neutraal. En natuurlijk is hij matte, mijn favoriete finish van MAC Cosmetics na de Retro Matte.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit
Ik ben echt een highlighter whore en mijn hart gaat sneller kloppen van deze Glow Kits. Ik wil ze natuurlijk allebei aan mijn collectie toevoegen.

Fly London sandalen via Sarenza
Ik zoek witte sleehak sandalen voor de zomer. Aangezien mijn andere Fly London sandalen heerlijk lopen staan deze hoog op mijn wishlist.

Primark blouse
Ik ben al verschillende keren bij Primark geweest op zoek naar deze blouse. Hij is begin maart op de website gezet maar so far, no luck.

Vlieger & Vandam Flat Tote Knife & Knife Wallet
Ik wil al tijden een tas met mes van VvD en ik vind deze heel erg leuk. Natuurlijk wil ik, als het even kan, de bijpassende portemonnee ook.

L.A. Girl Matte Pigment Gloss
Yasssss, matte lipstick. Ik ben nog steeds fan. Die van MAC Cosmetics vond ik niet zo goed dus wil ik graag deze eens proberen. De kleuren op mijn wishlist zijn Dreamy, Timeless, Iconic, Playful, Tulle, Frisky, Secret, Rebel, Backstage, Stunner, Blackcurrant en Fantasy.

Denim jogger jeans
Een denim jogger jeans staat sinds vorige zomer op mijn wishlist. Heb er alleen nog geen gevonden die ik echt tof vind en die ook nog eens mooi zit.

Cropped denim jack
Ik wil graag een cropped denim jack/bolero, om te dragen deze zomer als het zonder mouwen nog wat te koud is. S’ochtends en s’avonds bijvoorbeeld.

Tragus piercing
Sinds ik mijn tweede en derde oorbelgaatjes heb laten zetten heb ik last van het piercingvirus. De volgende piercing die ik wil laten zetten is de traguspiercing.

 

Wat staat er op jouw wishlist?

3 Reacties op Wishlist voorjaar 2016

Leuke wishlist! Mehr lijkt me ook wel een mooi kleurtje, al zou ik wel episch falen met het uitspreken van de naam ervan bij de counter haha.