Op zoek naar voorjaarsmode..

Geplaatst op door Suzanne

Het mooiere weer is (hopelijk) in aankomst. Ik ben aan het rondkijken op internet voor zomerkleding want de kleding die ik vorige zomer kocht past me niet meer. Tijdens mijn zoektocht kwam ik Your Look For Less tegen en besloot eens een kijkje te nemen op de website. Het is kleding die je niet direct in mijn doelgroep zou plaatsen maar ze hebben zeker wat leuke items te koop.

Dit postorder bedrijf is gevestigd in Maastricht. Ze verkopen kleding in een heel breed scala aan maten, van maat 38 tot maat 56: allemaal voor dezelfde prijs. Vaak hanteren grote maten winkels voor grotere maten een andere, duurdere prijs. Ik neem aan dat dit is omdat er meer stof en dergelijke aan te pas komt. Aan de ene kant logisch, aan de andere kant toch jammer als je een grotere maat kleding draagt.

Ik vond de bovenstaande items leuk voor het voorjaar.

 • Een zwart shirt met bloemenprint.
  Ik zou dit combineren met een zwarte superskinny jeans, de pijpen omslaan tot een enkellange broek. Oxford shoes eronder en een zwarte blazer over het shirt. De blazer kan je dan uitdoen als je het te warm krijgt ;)
 • Bruin/beige tuniek.
  Deze tuniek is leuk met een witte spaghettitop eronder, een witte jeans en een paar leuke grove slippers.
 • – Een basic zwart shirt met cut-out details op de armen.
  Ik zie vaker cut-out kleding voorbij komen en denk dat het deze zomer wel eens een trend kan worden. Gewoon handig om in de kast te hebben. Een zwarte jeans eronder en een paar luipaardprint sneakers voor een leuk effect.
 • – Een kimono/cardigan met korte mouwen en roze bloemenprint.
  Dit is leuk bij een all black outfit, bijvoorbeeld op een glanzende legging/coated jeans met een zwarte top eronder.

Dit artikel is een samenwerking met Your Look For Less.

Comments are closed.